Taksit tavoitettavissasi Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö!
Taksikuvake.

Tonin Taksi & Bussi Oy:n tilaustaksipalvelu on suunnattu henkilö- ja pakettikuljetuksen tarpeisiin Tampereen alueella. 

Luotettavat ja ammattitaitoiset tilauskuskimme ovat käytettävissäsi nopealla aikataululla. Taksipalvelumme kattavat laajasti Pirkanmaan alueen, kuten Tampereen ja Kangasalan ympäristön. Suuremmille ryhmille tarjoamme bussikuljetusta ryhmän koon mukaan. Käytössämme on myös limusiineja ja erityiskalustoa.

Tilaa taksi tai kuljetus paketillesi etukäteen haluamaasi aikaan ja paikkaan

Toteutamme henkilökuljetukset ja lentokenttäkuljetukset toiveidesi mukaisessa aikataulussa ja toimitamme myös paketit sovitusti. Taksilla pakettisi pääsevät perille todella nopealla aikataululla. Paketti toimitetaan suoraan ovelta ovelle -palveluna, jolloin toimitusaika on todella nopea.

4–8 henkilöä matkustavat mukavasti takseillamme. Luotsaamme kuitenkin tätä isommatkin porukat ajoissa lentokentälle ja matkan päätteeksi vaivatta kotiin. Yli 8 hengen kuljetuksiin tarjoamme bussi- ja pikkubussikalustoa. Halutessasi voit ottaa yhteyttä suoraan auton kuljettajaan ja sopia ajosta.

Tutustu tarkemmin bussikuljetuksiimme täällä!

Ota yhteyttä suoraan henkilökuljetusajoneuvoon

Halutessasi tavoitat henkilökuljetuksen ajoneuvomme suoraan alla olevista numeroista. Soita suoraan autoon, ja sinun ei tarvitse jonottaa tilauskeskuksen jonoissa. Puhelu maksaa pelkän matkapuhelinmaksun hinnan. Laita numeromme talteen ja ohita Tampereen ruuhkat kätevästi.

Palvelemme seuraavissa numeroissa:

Taksi 424 : 040 5379145 1 + 8 henkeä

Taksi 429 : 040 063 4625 1 + 8 henkeä

Lähetä viesti!